W BLUV Q4 LS T

HL2116

NOT SPORTS SPECIFIC

36.00

Përmbajtja e produktit:

Shtoni një prekje sportive në veshjet tuaja neutrale. Kjo këmishë me mëngë të gjata adidas është prej pambuku të butë dhe elastik për rehati gjatë gjithë ditës. Ai përmban një qafë delikate kapelë dhe një buzë pak të prerë që do të funksionojë mirë si me pantallonat sportive të lirshme ashtu edhe me pantallonat tjera.