W BLUV Q3 WV PT

HL4457

NOT SPORTS SPECIFIC

35.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Një kujtesë e mirë për të përqafuar lojën – ngjyra. Me të cilat po shfaqen këto pantallona të endura adidas. Ngjyra të ndryshme shpërthejnë gjallërisht nga Distinktivi i Sportit i adidas, duke vënë krenarinë dhe dashurinë tuaj të adidas për sportin në ekran të plotë dhe të pamohueshëm. Mbajini ato casual ose kombinojini me modele të tjera për një përplasje të guximshme printesh. Forma e lirshme dhe e gjithanshme e bën shumë të lehtë për t’u luajtur poshtë ose lart.