W BLUV Q3 WB B

HL4465

NOT SPORTS SPECIFIC

43.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Një kujtesë e mirë për të përqafuar lojën – ngjyra.  Ngjyra të ndryshme shpërthejnë gjallërisht nga Distinktivi i Sportit i adidas, duke vënë krenarinë dhe dashurinë tuaj të adidas për sportin në ekran të plotë dhe të pamohueshëm. Mbajeni atë casual ose kombinoni me modele të tjera për një përplasje të guximshme printesh. Forma e lirshme dhe e gjithanshme e bën shumë të lehtë për t’u luajtur poshtë ose lart.