W BLUV Q3 T B

HL4463

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €38.00.Current price is: €19.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Një kujtesë e mirë për të përqafuar lojën dhe ngjyrat.
Ngjyra të ndryshme shpërthejnë gjallërisht nga Distinktivi i Sportit i adidas, duke e vënë krenarinë dhe dashurinë tuaj të adidas për sportin në ekran të plotë dhe të pamohueshëm. Mbajeni atë casual ose kombinoni me modele të tjera për një përplasje të guximshme printesh. Forma e lirshme dhe e gjithanshme e bën shumë të lehtë për t’u luajtur poshtë ose lart.