W BLUV Q3 SWT G

HL4411

NOT SPORTS SPECIFIC

33.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Një kujtesë e mirë për të përqafuar lojën – ngjyra. Me të cilën kjo xhup adidas crop po shfaqet. Ngjyra të ndryshme shpërthejnë gjallërisht nga Distinktivi i Sportit i adidas, duke vënë krenarinë dhe dashurinë tuaj të adidas për sportin në ekran të plotë dhe të pamohueshëm. Mbajeni atë casual ose kombinoni me modele të tjera për një përplasje të guximshme printesh. Forma e lirshme dhe e gjithanshme e bën shumë të lehtë për t’u luajtur poshtë ose lart.