W BLUV Q2 OV T

HC9147

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kudo që të jeni, çfarëdo që jeni duke bërë, lëreni lumturinë tuaj të shkëlqejë. Kjo bluzë e lirshme sjell energji pozitive në ditën tuaj. Triko pambuku është e butë, e rehatshme dhe e lehtë për t’u veshur. Një logo e përsëritur e adidas e mban atë të  sportive.