W BLUV Q2 DRE

HD1719

NOT SPORTS SPECIFIC

25.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Vishni këtë fustan adidas dhe lidhni atletet tuaja me dantella. Nëse ato janë platformë, mirë. Nëse nuk janë, shumë mirë. Pika kryesore e kësaj veshjeje është shkathtësia e plotë. Dhe rehatia. E cila ka shumë për shkak të pambukut të butë.