W BL SJ DRE

GM5588

NOT SPORTS SPECIFIC

38.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70%

Nëse lehtësia është ajo që po kërkoni, atëherë kërkimi ndalon këtu. E tëra çfarë ju duhet të bëni është ta vishni atë dhe menjëherë do të jeni të qetë. Forma e lirshme e mbulon trupin me pambuk të butë dhe ju lejon të lëvizni lehtësisht në rrugën tuaj.