W BF X-BODY

HH7078

TRAINING

23.00

Përmbajtja e produktit:

Një çantë e butë TWILL CROSSBODY E BËRË ME MATERIALE TË RICIKLUARA.
Shkoni nga stërvitja në qetësi në stilin total të adidas. Do të kaloni pa probleme gjatë gjithë ditës suaj të ngarkuar me këtë çantë kryq. Rregulloni rripin për të ndryshuar pamjen dhe komoditet. Një logo e vogël adidas e përfundon atë.

I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.