W BB TP

EI4629

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester 30%

Këto trenerka ju mbajnë rehat me një konstruksion pambuku të butë në prekje. Kan një përshtatje moderne dhe një prerje që është e hollë, dhe e hijshme.