W AOP TEE

DW8017

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Relaksohuni dhe rikuperoni në stil midis stërvitjeve. Shtypja e grafikës shton një kthesë moderne në këtë moment të ri, është bërë me pambuk të thurur të thjeshtë, duke ofruar butësi më të madhe.