W AOP HD

IL3033

NOT SPORTS SPECIFIC

46.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 78% , / Poliester i ricikluar: 22%

Komoditeti në maksimumin e tij. E bërë nga pambuku i butë dhe leshi i rehatshëm, ky xhup adidas me kapuç është i përsosur për veshjen e përditshme. Përshtatja e tij e lirë ju jep liri të plotë lëvizjeje, ndërsa gjysmë zinxhiri, jaka në këmbë dhe kapuçi shtojnë një prekje elegante.

Një model lulesh abstrakt me 3 vija shton një prekje optimizmi. Ky produkt është bërë nga minimumi 70% e një përzierjeje materialesh të riciklueshme dhe të rinovueshme.