W ALL SZN WL

IC6467

NOT SPORTS SPECIFIC

44.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 80%  / Poliester i ricikluar: 20%

Ndjeheni të lumtur pas një dite të gjatë. Fusni këmbët tuaja në këto pantallona adidas të lirshme. Ato janë bërë nga një lesh komod me përzierje pambuku me një bel elastik me litar që do të mbështetet butësisht në mes kur të mbështilleni në divan. Vishni xhupin tuaj të preferuar dhe harroni listën tuaj të detyrave për një kohë.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.