W ALL SZN FZ HD

HC8848

NOT SPORTS SPECIFIC

49.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 80%  /  Poliester i  ricikluar 20% /

Një duks i butë prej që futet në oborret e forta. Ky dizajn me zinxhir duket mirë i hedhur mbi bluzën tuaj të stërvitjes ose si një shtresë shtesë nën pallton tuaj. Nuk ka rëndësi nëse e gjeni veten në radhë për një sanduiç apo mblidheni rreth zjarrit të kampit. Brenda ose jashtë, ky bluzë kryen funksion të dyfishtë duke ju mbajtur ngrohtë dhe pa mundim elegant.