W ALL SZN BF HD

IC6432

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €70.00.Current price is: €49.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 80% , / Poliester i ricikluar: 20%

Një teknikë e veçantë e larjes së rrobave i jep kësaj pjese të sipërme adidas një pamje të gjallë që ndihet mikpritëse që në veshjen e parë. E bërë nga leshi me përzierje pambuku, është shumë komod nga brenda . Prerja e lirshme ju lejon të shtroni një majë ose majë me xhaketë poshtë. Prangat elastike mbajnë siluetën klasike dhe një kapuç i gjerë ju fton në botën tuaj të vogël sa herë që dëshironi.