W 3S LS T

HF7261

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Komode dhe klasike. Çfarë do të duash më shumë? Është një stil i përjetshëm që është i lehtë për tu përzier dhe përputhur me të preferuarat e tjera të garderobës.