W 3S CR TOP

HR4916

NOT SPORTS SPECIFIC

22.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Qoftë një top veteran ose i ri në lojë, ky element stilimi është një element i domosdoshëm për ditët e plazhit, mëngjesin e vonë ose festat. Ju emërtoni, vishni këtë bluzë adidas me prerje femre me të gjitha fundet tuaja të preferuara me bel të lartë për një pamje retro të viteve ’90 që ndihet rehat dhe elegant.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.