W 3S BF T DR

HR4923

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Garderoba që kujdeset për të gjitha. Rehati. Lehtësi. Stili. Me siluetën e rastësishme, të të dashurit, ky fustan përfundon veshjen tuaj në sekonda. Tërhiqeni, vishni disa këpucë dhe dilni nga dera. Detajet klasike si 3-Stripes dhe adidas Badge of Sport e bëjnë të qartë ADN-në e saj sportive.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.