VS PACE

DA9997

SKATEBOARDING

39.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: tekstil dhe lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete adidas kombinojnë një stil të lehtë, të ulët me një sipërme moderne dhe të lëmuar. Pjesa e jashtme fleksibël prej gome funksionon për të shëtitur nëpër qytete.