VS PACE 2.0

HP6008

SKATEBOARDING

39.00

Përmbajtja e produktit:

Shfrytëzojeni  modelin e ri që keni pritur të tregoni ose thjesht rifilloni me këto atlete adidas. Ata i qëndrojnë besnikë trashëgimisë së tyre të skateboarding me një pjesë të sipërme nubuck dhe një pamje të mesit të vullkanizuar. Vendosini ato për të testuar aftësitë tuaja në rampë, shiritin e sheshtë ose thjesht për t’u qetësuar me miqtë.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 50% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.