VL COURT 2.0 CRIB

F36603

SKATEBOARDING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit: 

Pjesa e epërme: Sintetike
Lidhësat: Tekstil
Pjesa e poshtme: Gomë

adidas sjell këto atlete për fëmijë, të cilat ju ofrojnë atyre stabilitet dhe komoditet në çdo lëvizje që bëjnë.