VETTER TEE

DU8389

SKATEBOARDING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Logoja dhe shiritat në këtë bluzë janë frymëzuar nga stilet e viteve ’90 të veshura në stadium dhe në rrugë.