VELVET FLARES

IT9661

ORIGINALS

65.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 94%  , Elastan: 6%

Vitet 1970 frymëzuan këto pantallona adidas, të gatshme për t’ju veshur ose për t’ju mbajtur të rastësishme. Të bëra nga kadife e butë, e grimcuar, ato janë të prera me një ngritje të lartë dhe flakërim të përsosur që mbulohet bukur poshtë përshtatjes së hollë. Një bel elastik ju jep rehati, pavarësisht nëse fusni një bluzë ose e kombinoni atë me një xhaketë sportive të lirshme sipër.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe mbështetjen tonë në burime të fundme dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.