VELOUR 3 STRIPE

H31246

ORIGINALS

35.00

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  79% / Poliester i ricikluar 21%

Ndjehuni luks të premten në mbrëmje, ose në çdo kohë. Këto trenerka janë prej veluri super të butë që ndërthur komoditetin dhe stilin.