VECTOR GRAPHIC OTH HOODIE

HR8314

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70%  / Poliester i ricikluar: 30%

Kur relaksimi është në orar, merrni  këtë duks për femra. E bërë nga leshi i rehatshëm me përzierje pambuku, ka një përshtatje të lehtë që ju çon nga shtëpia në park dhe kthehet përsëri. Një Vektor Reebok në gjoks shton një stil sportiv.