VECTOR GRAPHIC CREW

HR8320

TRAINING

25.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% , / Poliester i ricikluar: 30%

Me strukturën e saj prej leshi të përzier me pambuk dhe përshtatjen e lehtë , ky xhup për femra fiton lehtësisht një vend në rrotullimin e garderobës tuaj. Vishni atë  gjatë rrugës për në palestër ose me  xhinse në ditën tuaj të pushimit. Një logo Reebok Vector në gjoks tregon përsosmërinë atletike.