VARSITY HR SHORT

HS0372

CASUAL

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Mund t’i komplikoni shumë gjërat. Ose thjesht mund të vishni këto pantallona të shkurtra për femra Reebok Classics. Një përzierje delikate e ngjyrave të forta dhe pjesëve me pika ju japin sasinë e përsosur të stilit shtesë. Pelush dhe të buta, ato mund të jenë çifti juaj i ri i preferuar.