VARILITE SOFT J

DZ1424

OUTDOOR

120.00 84.00

SKU: DZ1424

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Kur temperatura bie, kjo xhaketë ofron siguri kundër të ftohtit. Ajo përmban ngrohtësinë e papërballueshme për rritjen e rezistencës së erës dhe motit të ftohtë.