UTILITAS INS J

H65742

OUTDOOR

112.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

I ftohti, era dhe shiu i lehtë nuk do t’ju pengojnë. Veshni këtë xhaketë të gjithanshme përpara se të dilni jashtë në ditët e dimrit. Zbrisni prangat e rregullueshme për t’u mbyllur në ajër të ngrohtë. Mbyllni xhepat me zinxhir për të mbajtur të sigurt çelësat dhe sendet e përditshme të transportit. 3-Vijat në shpatull thërrasin krenarinë tuaj të adidas.

I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.