UNITE VARSITY J

HL9258

ORIGINALS

84.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Kërcimi dhe lëvizja janë gjuhë universale që bashkojnë. Festoni vetë-shprehjen tuaj me këtë xhaketë trajneri adidas. Një printim fotografik i një kërcimtari pushimi bie në sy në anën e pasme dhe përshtatja e lirë e bën të lehtë shtresimin me veshjet e tjera të dollapit. Një logo Trefoil me printim gome dhe grafika adidas me printim të fryrë zbukurojnë gjoksin.

I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.