UNIFO PRO

FH7362

FOOTBALL/SOCCER

112.00

Përmbajtja e produktit:

Poliuretan termoplastik 100%

12 Qytete nikoqire, 24 skuadra kombëtare. Një festë e futbollit dhe kulturës. Një kontinent i bashkuar. Përgatituni për ndeshjen tuaj të rradhës me topin zyrtar të ndeshjes së UEFA EURO2020. Uniforia Pro Ball nuk njeh kufij, flet të gjitha gjuhët dhe është një simbol i unitetit. Me elementet e projektimit që bëjnë homazhe për të gjitha 12 qytetet pritëse. Frmyëzohuni nga lojtarët më të mirë në botë. Luaj me miqtë me këtë top historik.