ULTRABOOST 22 C.RDY II

GX6691

RUNNING

140.00

Përmbajtja e produktit:

Atlete vrapimi për mot të ftohtë, të bëra pjesërisht ME MATERIALE TË RICIKLUARA.
Kur adidas Ultraboost debutoi në vitin 2015, ai vendosi standardin për rehati dhe performancë në një atlete vrapimi. Këto atlete vrapimi adidas janë ndërtuar për kushte të ftohta, me COLD.RDY për t’i mbajtur këmbët të ngrohta. Mbushja e mesit BOOST është çiftuar me një sistem Linear Energy Push për një udhëtim të qëndrueshëm dhe të përgjegjshëm. Sholla e jashtme Continental™ Wintergrip™ nga gome siguron tërheqje të jashtëzakonshme në rrugë të shkëlqyeshme.