ULTRABOOST 21 W

FY0401

RUNNING

180.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Risi pas inovacionit. Testim pas testimit. Na takoni në ndjekjen e nxehtë të harmonizimit të kulmit të peshës, amortizimit dhe përgjegjësisë. Ultraboost 21. Përshëndetje për kthimin e pabesueshëm të energjisë. Do të ndiheni të çlodhur gjatë gjithë kohës.