ULTRA TECH

B37918

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë/ Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Ky stil sportiv është frymëzuar nga Oregon Ultra Tech i viteve ’90, një model vrapimi që u bë i famshëm për dimensionet e tij të sakta dhe mesin e mbushur më shumë se të zakonshmet. Këto atlete urbane ringjallin pamjen e mrekullueshme të vrapimit me ngjyra të frymëzuara retro dhe një detaj reflektues në thembra.