ULTRA SHORT W

GM1533

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Najllon 100%

Nëse sporti është gjithmonë në mendjen tuaj, pse të mos e ndani atë me botën? Këto pantallona të shkurtra adidas kanë një pamje të mbështjellë që u bën përngjanë grupeve të futbollit të fund viteve ’90 dhe fillimit të viteve 2000. Qëndroni besnik ndaj stilit dhe sportit!