ULTRA 4DFWD M

GX6632

RUNNING

Original price was: €230.00.Current price is: €161.00.

Përmbajtja e produktit:

Përjetoni një vrapim të qetë me atletet e vrapimit Ultra 4DFWD. Ata kombinojnë pjesën e sipërme të Ultraboost-it tonë ikonik me një shollë të mesme të printuar në 3D adidas 4DFWD që është inovuar për të ngjeshur përpara, duke reduktuar forcat e frenimit dhe duke e transformuar energjinë e goditjes në lëvizje përpara. Rezultati siguron një tranzicion të qetë dhe përvojë unike të rrëshqitjes.

Pjesa e sipërme e adidas PRIMEKNIT përqafon këmbën me zonat e synuara të mbështetjes, ndërsa sholla e jashtme Continental™ Rubber siguron kapje shtesë në të gjitha kushtet e motit.