ULTIMASHOW

FX3632

RUNNING

55.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Mbathini këto atlete adidas Ultimashow dhe dilni. Nga hapi i parë deri tek i fundit, ndjeni rehatinë dhe freskinë. Nuk do të ndjeni lodhjen e rutinës ditore.