ULTIMASHOW

FX3636

RUNNING

Original price was: €55.00.Current price is: €39.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Mbathini këto atlete adidas Ultimashow dhe dilni. Nga hapi i parë deri tek i fundit, ndjeni rehatinë dhe freskinë. Nuk do të ndjeni lodhjen e rutinës ditore.