UCL PRO

IN9340

FOOTBALL/SOCCER

150.00

Përmbajtja e produktit:

Poliuretan: 61%  / Poliester i ricikluar:  30% recycled polyester, Mbulesë: 9%

TOPI I NDESHJES ZYRTARE TË PËRDORUR NË FAZA E KNOKAUT 23/24 UCL.

Krenaria e Londrës. Grafika e gjallë e frymëzuar nga luani në këtë top futbolli të adidas UCL Pro nxjerr në pah simbolin e fuqishëm, të guximshëm dhe madhështor të mikpritësve të garës. Topi i përdorur gjatë fazës eliminatore të UEFA Champions League 23/24, është krijuar për momente të mëdha ndeshjesh me një konstruksion të qetë të lidhur termikisht dhe fshikëz butil të cilësisë së lartë. Merrni atë në fushë dhe tregoni kredencialet tuaja kampione.