UCL MINI

IN9337

FOOTBALL/SOCCER

15.00

Përmbajtja e produktit:

TPU mbështjellës 100%

Si qendra më e mirë e klubit evropian të futbollit krah për krah, dy fjalë japin frymëzimin teksa luhet himni i famshëm. Ky Mini Ball i adidas UCL tregon grafika të frymëzuara nga topi i ndeshjes zyrtare të UEFA Champions League. Duke shkruar “The Champions” dhe duke shfaqur nota delikate muzikore, ata 12 yje shkëlqejnë nga një kopertinë e fortë TPU. Madhësia e tij e vogël dhe thelbi i shkumës e bëjnë këtë top të përsosur për të marrë aftësitë tuaja në turne.