UCL COM

IN9333

FOOTBALL/SOCCER

60.00

Përmbajtja e produktit:

Poliuretan: 100%

Si liga më i mirë evropian i futbollit që qëndron krah për krah, dy fjalë i frymëzojnë ata teksa luhet himni i famshëm. Ky adidas UCL Competition Ball tregon grafika të frymëzuara nga topi i ndeshjes zyrtare të UEFA Champions League. Duke shkruar “The Champions” dhe duke shfaqur nota delikate muzikore, ata 12 yje shkëlqejnë nga një ndërtim i qetë i përsosur për lojë me saktësi. Një distinktiv FIFA Quality Pro plotëson pamjen.