U_PATH RUN

G27638

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Atletet U_Path ofrojnë kombinim të stilit retro dhe modern. Modeli i veçantë i lidhëseve dhe thembra specifike i japin një  pamje të bukur.