U NK EVERYDAY CUSH ANKLE 3PR

SX7667-100

EVERYDAY

20.00

Përmbajtja e produktit:

Këto çorape nga Nike janë dizajnuar për të ofruar një përvojë të lehtë dhe të përshtatshme për përdoruesit e tyre në çdo moment të ditës. Me një përshtatje të veçantë për këmbën dhe një cilesi të lartë të materialet, këto çorape ofrojnë një ndjesi të rehatshme dhe mbrojtjeje për këmbën gjatë gjithë ditës.

Dizajni i tyre modern dhe detajet e hollësishme bëjnë që këto çorape të jenë një zgjedhje e shkëlqyer për përdorim të përditshëm. Perfekte për stërvitje në palestër, shëtitje në natyrë, ose për përdorim të përditshëm, U NK EVERYDAY CUSH ANKLE 3PR janë zgjedhja e duhur për të mbajtur këmbët tuaja të freskëta dhe të komoditetshme gjatë gjithë ditës.