U FLEECE PT

HN8416

NOT SPORTS SPECIFIC

27.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 80% / Poliester i ricikluar: 20%

Këto pantallona adidas të të rinjve mund të jenë gjëja më e mirë për ditën e juaj. Ndërtimi i leshit të krehur ju mban të rehatshëm . Krijon një përshtatje pa probleme dhe ju lejon të vendosni se sa poshtë varen, në mënyrë që të mund të shkoni nga një stërvitje në strehë pa humbur asnjë hap.