U FLEECE FZ HD

HN6183

NOT SPORTS SPECIFIC

33.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 80% / Poliester i ricikluar: 20%

Vishni këtë duks trajnimi për të rinjtë gjatë gjithë vitit. Leshi komod dhe i ngrohtë i krehur ndihet mirë kur temperaturat bien. Detajet me ngjyra kontrasti e rrisin stilin tuaj. Një logo e qëndisur rrënjos pamjen tuaj në adidas. Pushoni ditë pas loje, kjo pista e sipërme është opsioni juaj i ri.