U FI LOGO T

IS4410

NOT SPORTS SPECIFIC

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Bleni bluza klasike adidas, në nuanca për çdo ditë të javës. E bërë nga pambuk i butë, që merr frymë dhe i prerë për një përshtatje të lirshme, kjo bluzë për të rinjtë ndihet e ajrosur në ditët e ngrohta.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.