U BL TS

HR6408

NOT SPORTS SPECIFIC

32.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Qëndroni rehat pavarësisht se ku ju çon dita. Ky kostum sportiv adidas i juniorëve është bërë prej triko të ajrosur dhe të butë për t’ju mbajtur komod në shkollë, në shtëpi ose kur jeni jashtë me miqtë. Një brez elastik me një kordon tërheqës ju jep një ndjenjë qëndrimi.

I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.