TYSHAWN

HQ2014

SKATEBOARDING

Original price was: €100.00.Current price is: €70.00.

Përmbajtja e produktit:

Frymëzuar nga një ngjyrim ikonik i Adidas Top Ten, Tyshawn “Caps” i shton një siluetë  klasikes moderne. Duke përdorur një pjesën e sipërme prej lëkure premium, kapak kamoshi me përforcim të gishtave Adituff, çorapin e derdhur Adiprene dhe veshjen me shkumë memorie Comfort Plus, modeli i firmës së Tyshawn ofron performancë të mbështetur me stil dhe për historinë e fushës së fortë.