TYO ZNE TT W

H58189

NOT SPORTS SPECIFIC

50.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 56% / Poliester i ricikluar 40% / Material elastik 4%

Gjeni fokusin tuaj. Le të mos ketë asgjë mes jush dhe gjendjes shpirtërore në ditën e lojës kur vishni këtë adidas Z.N.E.