TX LOGO BEANIE

DY4913

OUTDOOR

Original price was: €20.00.Current price is: €6.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i recikluar 81% / Material elastik 19%

Zgjedhja më e mirë për mot të ftohtë. Ky kapuç ofron mbrojtje nga i ftohti dhe rehati gjatë stinës së dimrit.